top of page

Moulin de Fontbonne

COVID-19

Wij willen u informeren over de maatregelen die wij genomen hebben om het coronavirus Covid-19 mee te helpen bestrijden.

 

Tussen twee huurders wordt elke vakantiewoning grondig verlucht en gereinigd.  Daarna doen we het nodige om zoveel mogelijk te ontsmetten zoals o.a : klinken, handgrepen kasten, keukenapparaten, lichtschakelaars, afstandbedieningen (TV, airco , ... ) , zetels, kussens, matrassen, kapstokken, ijskast, ...

 

Bij elke wissel worden de matrasbeschermers gewassen.  Vermits het moeilijk is om tijdens de korte wisseltijd ook alle hoofdkussens te wassen vragen wij aan onze huurders om indien mogelijk hun eigen hoofdkussen mee te brengen. maar als dat niet lukt bezorgen we u een gewassen hoofdkussen.

 

Vermits elk verblijf zijn eigen inkom en zijn eigen privéterras heeft, leeft u echt in uw bubbel zonder dat u nauw contact heeft met de andere huurders.

 

Het zonneterras rond het zwembad hebben we ingedeeld in 'bubbels' per vakantiewoning zodat u ook daar op een veilige en toch ook aangename manier van het zwembad en het zonneterras kan genieten.  Het chloorgehalte van het zwembad hebben we lichtjes verhoogd, maar wees gerust het blijft nog steeds aangenaam vertoeven in het zwembad.

 

Als u de gemeenschappelijke barbecue gebruikt zijn we ervan overtuigd dat eventuele virussen snel zullen verbranden ;-)

 

Mocht de regio 'Hérault' na uw reservatie en voor uw aankomst de code rood krijgen op de website van diplomatie.belgium.be dan zijn wij bereid u de  aan ons betaalde sommen terug te betalen; we zouden uiteraard liever hebben dat u uw vakantie uitstelt naar een latere datum.

Ingeval Frankrijk de grenzen sluit voor Belgen gelden dezelfde regels als voor code rood.

 

Wij hopen u hiermee voldoende ingelicht te hebben over onze werkwijze betreffende onze maatregelen en werkwijze omtrent COVID-19.

Jef en Annemie

 

 

bottom of page